Campanii de sănătate


Farmaciile membre ale asociației desfășoară periodic campanii de sănătate, aducând în discuție teme de interes și cu impact semnificativ asupra sănătății publice și asupra fiecărui pacient. Prin aceste campanii de informare și conștientizare, pacienții sunt îndrumați de către specialiști în a lua cele mai bune decizii pentru sănătatea lor, dar și cum se resfrâng anumite decizii ale acestora asupra altor persoane. Farmaciile Ethica sunt alături de pacienți, ajutând comunitatea prin educare și susțin îmbunătățirea sănătății publice. 

Campanie pentru raportarea reacţiilor adverse

Contribuie la utilizarea în siguranță a medicamentelor!

Farmaciile ETHICA rămân dedicate crezului lor de a informa şi educa pacienţii în legătură cu administrarea corectă şi în siguranţă a medicamentelor şi demarează o nouă campanie care are rolul de conştientizare a pacienţilor în ceea ce priveşte reacţiile adverse. 


CAMPANIE ÎMPOTRIVA CONSUMULUI NEJUSTIFICAT DE ANTIBIOTICE

O amenințare la adresa sănătății tuturor: REZISTENȚA LA ANTIBIOTICE

ETHICA,  grupul farmaciilor independente, trage un semnal de alarmă în legătură cu utilizarea abuzivă a antibioticelor și demarează o campanie de informare a pacienților cu privire la administrarea conștientă a acestora.