Skip to main content

Asociația Farmaciilor Independente Ethica s-a alăturat Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, CNIPMMR

Vineri, 29 iulie 2022, președintele Asociației Farmaciilor Independente Ethica, farm. Cristina Pavel, a luat parte la întâlnirea Biroului Permanent al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, unde a fost votată aderarea AFIE ca membru susținător al consiliului. 

De asemenea, în aceeași zi, președintele AFIE a participat, alături de reprezentanți ai biroului de  conducere al CNIPMMR, la o întâlnire cu Prim-ministrul României, domnul Nicolae-Ionel Ciucă, și cu o parte din miniștrii cabinetului, la sediul Guvernului României. Tema discuțiilor a fost OUG nr. 16/2022, care aduce modificări privind Codul Fiscal și care impactează prin aceste măsuri toate IMM-urile din România, inclusiv farmaciile comunitare. 

În cadrul adunării CNIPMMR, președintele AFIE a prezentat asociația, principalele activități pe care le desfășoară, modalitățile de reprezentare a intereselor membrilor, precum și impactul pe care asociația îl are în media. Totodată, doamna farm. Cristina Pavel a adus în atenția conducerii CNIPMMR problemele actuale cu care se confruntă farmaciile independente din România la acest moment și au fost căutate soluții împreună cu reprezentanții consiliului pentru rezolvarea acestora.    

Prin aderarea la CNIPMMR, care este o confederația patronală reprezentativă la nivel național pentru IMM-uri, membrii asociației AFIE vor beneficia de materiale, informații, consultanță și o reprezentare și mai bună a intereselor la nivel național, în diferitele comisii parlamentare și guvernamentale în care CNIPMMR se implică și care vizează orice aspect ce poate impacta IMM-urile. 

A face parte dintr-o confederație patronală națională este un pas important pentru asociația noastră în a apăra interesele și a răspunde prompt nevoilor membrilor în ceea ce privește activitatea economică a acestora, în plus față de aspectele care țin de profesia de farmacist și problemele conexe. Cu siguranță vom reuși să transmitem mesajele noastre și să rezolvăm într-un mod constructiv problemele care presează farmaciile comunitare, astfel încât acestea să își poată desfășura în condiții optime activitatea de asistență farmaceutică”, a declarat farm. Cristina Pavel, președinte AFIE.  

 

Despre CNIPMMR

CNIPMMR a fost înființat în anul 1992 și asigură reprezentarea unitară a intereselor IMM-urilor și a mișcărilor patronale a IMM-urilor la nivel național și internațional. Totodată, Consiliul este afiliat la alte organizații similare din alte țări și este implicat de dezvoltarea de evenimente specifice pentru IMM-uri. 

În prezent, CNIPMMR are în structură sa 8 federații regionale, în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării, precum și 98 de membri asociați (organizații patronale teritoriale și sectoriale, printre care inclusiv o federație națională de tip patronal a medicilor de familie). 

???? Prin aderarea la CNIPMMR, AFIE va beneficia de:

  • Sprijin, asistență și îndrumare în activitatea desfășurată 
  • Ajutor împotriva concurenței neloiale și împotriva abuzurilor administrative
  • Asistență juridică, economică, tehnică, financiară, comercială și alte domenii
  • Primirea de informații de care dispune CNIPMMR legate de problemele comerciale, financiare, bancare, fiscale, juridice, marketing etc. 
  • Accesarea publicațiilor și a altor programe oferite de către Consiliu.  

Mai multe detalii despre CNIPMMR și activitatea sa puteți găsi la următoarele link-uri: 

http://cnipmmr.ro/

https://imm.ro/ 

 

Joomla Extensions
  • Vizualizări: 1416