Skip to main content

O echipă puternică în beneficiul pacientului

În data de 27 octombrie 2018, a avut loc la Brașov întâlnirea membrilor Asociației Farmaciilor Independente „Ethica” (AFIE). Prezenţi în număr mare, membrii AFIE au dezbătut timp de două zile viziunea și coeziunea grupului de farmacii, precum şi teme de actualitate pentru farmaciști, cum ar fi modificările legislative din domeniu sau recunoașterea formală a serviciilor farmaceutice furnizate către pacienți, care aduc un beneficiu real acestora și sănătății publice.

Întâlnirea nu s-a axat însă numai pe dezbateri, ci farmaciştii prezenţi au fost invitaţi să iasă din problematica farmaciei şi să treacă în zona de consolidare a echipei, prin activităţi de construire a unei culturi organizaţionale. Activităţile propuse au identificat principiile care stau la baza funcționării echipei și modurile în care fiecare dintre membri poate contribui la realizarea obiectivelor propuse. În încheierea exerciţiului, farmaciştii Ethica au demonstrat încă o dată că sunt o echipă puternică, etică și responsabilă.

Totodată, în cadrul adunării generale, membrii AFIE au ales conducerea organizației pentru următorii 2 ani. Consiliul Director astfel votat este format dintr-un Președinte, 4 Vicepreședinți și 2 membri supleanți, din diferite regiuni ale României, după cum urmează:

  • Sânziana Mardale, Președinte – Brașov
  • Radu Jula, Vicepreședinte – Orăștie (Hunedoara)
  • Cristina Pavel, Vicepreședinte – Suceava
  • Dana Coltofeanu, Vicepreședinte – Brașov
  • Elena Fasniuc, Vicepreședinte – Botoșani
  • Joo Balogh Csilla, membru supleant – Satu Mare
  • Delia Clonda, membru supleant – Timișoara

Prin acțiunile sale, prin ceea ce promovează și prin demersurile la nivel național, AFIE  contribuie activ în dezvoltarea aspectelor ce țin de profesia de farmacist, cu impact major asupra sănătății și stării de bine a pacientului.

Despre AFIE

Asociația Farmaciilor Independente Ethica este formată din farmacii deținute de către farmaciști, fapt care le asigură independența și etica în relația cu pacientul, cu colegii și cu toți colaboratorii. AFIE este o organizație non-guvernamentală, la nivel național, membrii săi fiind distribuiți în toate regiunile din România.

  • Vizualizări: 1161